skip to Main Content

De Stichting Repair Café onderzoekt een samenwerkingsverband met de landelijke kringloopwinkelketen Het GOED. Eerste stap in de samenwerking is een Repair Café bij de winkel van Het GOED in Zaandam op zaterdag 9 juli. Als die bijeenkomst een succes is, willen de partijen ook in andere vestigingen van Het GOED Repair Cafés van de grond proberen te krijgen.

Het GOED en de Stichting Repair Café zetten zich allebei in voor meer hergebruik van goederen om zo de afvalberg te verkleinen. Samenwerking vinden beide daarom een logische stap. “Het zou geweldig zijn als er in alle twintig vestigingen van Het GOED regelmatig een Repair Café-middag werd gehouden”, vindt Martine Postma van de Stichting Repair Café.

Belangrijk
Ze voegt toe: “Het GOED heeft een landelijk netwerk van klanten die hergebruik belangrijk vinden. Zulke mensen vinden het doorgaans ook belangrijk om kapotte spullen te repareren. Het Repair Café bij Het GOED biedt ze daartoe de kans.”

Het Repair Café van 9 juli vindt plaats in de kringloopwinkel van Het GOED aan de P. Ghijsenlaan 14 in Zaandam, van 12.00 tot 16.00 uur. Het wordt geopend door Robert Linnekamp, milieuwethouder van de gemeente Zaanstad. Bezoekers met kapotte voorwerpen – van kleding tot meubels en van fietsen tot elektrische apparaten – zijn welkom.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top