skip to Main Content

Een cameraploeg van RTL4 komt deze week langs bij Repair Café Mijdrecht. Er worden opnames gemaakt voor een speciale uitzending van het programma Koffietijd waarin de lijsttrekkers van de politieke partijen te gast zijn. CDA-leider Syband van Haersma Buma is donderdag van de partij in Mijdrecht. Hij zal dan kennismaken met het Repair Café door samen met een van de vrijwilligers een kapot apparaat of kledingstuk te repareren.

Vaste waarde
Het Repair Café Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen) ging in december vorig jaar van start. In de afgelopen periode is het een succes geworden en een vaste waarde voor de buurt. Onlangs vierden de vrijwilligers de komst van de 100e bezoeker, Anja Prins. Zij kortte samen met vrijwilligster Mia haar gordijnen in.

Het filmpje over Repair Café Mijdrecht wordt begin september (verkiezingstijd!) bij Koffietijd uitgezonden. De Repair Bus van de Stichting Repair Café komt donderdag ook langs, met aan boord enkele reparatiedeskundigen.
Repair Café Mijdrecht is een initiatief van Stichting De Baat. De bijeenkomsten zijn iedere 2e en 4e donderdag van de maand van 14.00 tot 17.00 uur in De Buurtkamer aan de Gosewijn van Aemstelstraat nr. 5.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top