skip to Main Content

Stichting Repair Café bestaat deze maand vijf jaar! Dat vieren we met de publicatie van het boek Weggooien? Mooi niet! Het boek is geschreven door Martine Postma, oprichter van de stichting die het door haar bedachte Repair Café-concept in vijf jaar tot een wereldwijd succes maakte.

Nederland telt intussen bijna 300 Repair Café-locaties. Wereldwijd zijn het er al ruim 700, verspreid over zestien landen, waaronder België, Duitsland, de Verenigde Staten en zelfs Australië en Chili.

Denken in oplossingen
In Weggooien? Mooi niet! beschrijft Martine het ontstaan en de razendsnelle verspreiding van het Repair Café. Vrijwilligers en bezoekers leggen uit waarom ze komen. Je steekt wat op van de reparaties die worden beschreven. Maar boven alles leer je de Repair Café-mentaliteit kennen. De positieve houding die in alle Repair Cafés voelbaar is, het denken in oplossingen: je vindt ze terug op de pagina’s van het boek.

Weggooien? Mooi niet! verschijnt bij Uitgeverij Genoeg. Het wordt op 15 maart 2015 gepresenteerd tijdens de Landelijke Genoegdag in Oss.

Bestel nu!
Het jubileumboek is te koop via Stichting Repair Café.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top