Van 13 tot en met 21 oktober 2018 is het Internationale Repair Café Week (IRCW). Met de IRCW willen we het onderwerp repareren internationaal in de spotlights zetten. Jij kunt daarbij helpen door tijdens deze extra lange week een Repair Café te organiseren.

Repair Café viert feest
Op donderdag 18 oktober 2018 is het negen jaar geleden dat Martine Postma het allereerste Repair Café organiseerde. Op die dag in 2009 kwamen tientallen buurtbewoners met hun kapotte spullen naar een theater in Amsterdam-West. Intussen zijn er meer dan 1.550 Repair Cafés in 33 landen, verspreid over zes continenten.

De IRCW is geen groot feest op één locatie. De IRCW is een enorm feest verspreid over honderden Repair Café-locaties! Elk team viert zijn eigen feestje door met bezoekers samen spullen te repareren. Misschien wel met een speciaal thema, slingers en taart. Het kan allemaal.

Extra aandacht
Organiseer je tussen 13 en 21 oktober een repareerbijeenkomst? Gebruik dan het aanpasbare persbericht. Dit kan ervoor zorgen dat jouw Repair Café extra (media-)aandacht krijgt.

Speciale poster
We hebben ook een speciale poster gemaakt die je in jouw buurt kunt ophangen om te laten zien dat je meedoet met de Internationale Repair Café Week. Je kunt dit invulbare document downloaden, net als de handleiding voor het gebruik ervan.

Doe je mee? Laat het ons weten!