skip to Main Content

Wordt het een kapotte koekoeksklok? Een uitgescheurde broek? Of misschien een vastgelopen fiets? Het is nog even afwachten waar burgemeester Heidema van Deventer mee aan komt zaterdag. Hij zal dan de officiële opening verrichten van Repair Café Deventer.

Niets wordt aan het toeval overgelaten zaterdag 22 september bij het eerste Repair Café van Deventer. De organisatoren van kringloopketen Het GOED en Transition Town Deventer zijn voorbereid op een invasie van bezoekers aan hun eerste bijeenkomst. “We hopen dat het lekker druk wordt. Er zijn veel vrijwilligers en we hebben de lokale pers uitgenodigd,” aldus organisator Bob van Dongen.

Feestelijk
De Repair Bus van de Stichting Repair Café, met aan boord een reparateur en een naaister, zal ook aanwezig zijn voor de feestelijke opening.
Repair Café Deventer wordt georganiseerd in een vestiging van Het GOED. De winkels van Het GOED zijn ruim en makkelijk bereikbaar. Eerder organiseerde de kringloopketen een geslaagde bijeenkomst in Boxtel. En in oktober organiseert Het GOED in Hoogeveen een Repair Café.

Informatie
Tussen 11 en 15 uur staan in Deventer de reparateurs klaar om te helpen bij alle mogelijke reparaties. Adres: Harderwijkerstraat 25, Deventer.
Kijk voor meer informatie op de site van TT Deventer of op Repair Café Deventer.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top