skip to Main Content

2012 was een topjaar voor het Repair Café! Niet alleen groeide het aantal locaties in binnen- én buitenland enorm, er zijn steeds meer mensen die het Repair Café steunen. Dat doen ze op Facebook en Twitter. En het Repair Café heeft sinds kort ook een aantal prominente vrienden, zoals bioloog Midas Dekkers.

Steun
Het Repair Café is een bijzonder leuk initiatief dat het steunen meer dan waard is. Dat zegt schrijver en bioloog Midas Dekkers op de nieuwe ‘vrienden’-pagina van onze website. Ook een aantal andere bekende Nederlanders staat achter de doelstellingen van het Repair Café, zoals europarlementariër Judith Merkies, oud-minister Ella Vogelaar en de directeur van MVO Nederland, Willem Lageweg. Volgens de laatste combineert het Repair Café het beste van alle werelden.

Word donateur!
Stichting Repair Café is blij met de vele positieve reacties en de hartverwarmende steun. In korte tijd kregen onze Facebook– en Twitter-accounts er honderden ‘vind-ik-leuks’ en volgers bij.

De Stichting hoopt naast meer vrienden ook meer donateurs te krijgen. Want alleen dan kunnen we ons werk op de lange termijn voortzetten. En nóg meer lokale groepen in het land helpen bij het opstarten van hun eigen Repair Café. Word daarom donateur! En ontvang bij een donatie van 5 euro per maand het mooie, informatieve en nuttige tijdschrift Genoeg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top