skip to Main Content

De reparaties stroomden binnen afgelopen zaterdag in het oude postkantoor in Bussum. Toen de deuren om tien uur opengingen, stonden er al mensen in de rij. Wethouder Gerard Boekhoff opende de eerste editie van Repair Café Bussum. Hij had zijn kapotte keyboard meegenomen. Zijn vader was timmerman, maar handige handjes heeft Boekhoff helaas niet geërfd. Het Repair Café is voor hem dus een uitkomst, zei hij.

67 reparaties
Na de opening werden de vrijwillige reparateurs meteen aan het werk gezet. De geweldige drukte zorgde voor een kleine chaos bij de inschrijftafel. Maar de gastvrouwen en -heer wisten van aanpakken en leidden alles in goede banen. In totaal zijn 67 reparaties verricht! Van alles kwam voorbij: een koffiemachine, koffers, een kapot speelgoedautootje, fietsen, kleding en nog veel meer.

Milieuraad
Dat er zo veel mensen op het eerste Repair Café afkwamen, is natuurlijk te danken aan de goede organisatie vanuit de Milieuraad Bussum. Het eerstvolgende Repair Café in Bussum is gepland op 19 januari. Houd de website goed in de gaten!

Handig?
Repair Café Bussum is nog op zoek naar vrijwilligers! Lijkt het jou leuk om bij het eerstvolgende Repair Café betrokken te zijn? Stuur dan een mailtje naar de Milieuraad.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top