skip to Main Content

Staat ‘kapotte spullen repareren’ ook op jouw lijstje van goede voornemens? Zo nee, zet het erop en ga vandaag nog aan de slag. Defecte apparaten vind je vaak bovenop kasten, die kapotte jas hangt waarschijnlijk nog aan de kapstok en achterin je kledingkast ligt een broek zonder knoop. Erger je niet langer, verzamel de spullen en kom naar het Repair Café!

In 2015 wil je graag vaker gezonde sapjes maken, maar de blender staat al een hele tijd achterin het keukenkastje. Hij doet het niet meer en de garantie is verlopen. Je weet niet hoe je hem moet repareren en je buren hebben ook geen idee.

Samen repareren
De oplossing is eenvoudiger en dichterbij dan je denkt: haal dat kapotte apparaat uit de kast en ga ermee naar het Repair Café bij jou in de buurt.

Bij het Repair Café kun je samen met een handige reparateur uitzoeken wat er precies kapot is en of het kan worden gerepareerd. Leven tussen spullen die het niet doen, kost onnodig veel ruimte en energie. Opruimen, en je apparaten, kledingstukken, fietsen en meubels repareren, geeft energie.

Stichting Repair Café wenst iedereen een gezond 2015 vol succesvolle reparaties!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top