skip to Main Content

Repair Café International heeft er een nieuwe partner bij: Fiyo. Deze webhop in onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten zet zich in om de levensduur van apparaten te verlengen.

‘Wie goed voor zijn apparaten zorgt, haalt er veel meer uit’, is de opvatting van Fiyo. Dat sluit goed aan bij het Repair Café-motto ‘Weggooien? Mooi niet!’ Voorkomen dat spullen kapot gaan, begint immers met goed onderhoud en tijdig herstel van kleine mankementen.

Nog leuk ook
“Met goed onderhoud, reparaties en upgrades geef je elektronische apparaten een langere levendsduur”, zegt Mark Looymans, CEO van Fiyo. “Daarnaast kun je zo de toepassingsmogelijkheden vergroten, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.”

Jaarlijkse donatie
Fiyo steunt Repair Café International met een jaarlijkse donatie. Daar is de stichting erg blij mee. Directeur Martine Postma: “Mede dankzij deze partnerbijdragen kunnen wij, als non-profitorganisatie zonder overheidssteun, ons werk uitvoeren. Onze partners zijn daarom erg belangrijk voor ons.”

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top