skip to Main Content

Repair Café International heeft sinds 2020 een partnerschap met FixPart. Deze webshop is gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur en heeft meer dan 15 miljoen producten leverbaar. FixPart zet zich in voor minder e-waste en een langer leven voor huishoudelijke apparaten.

Daarom steunt FixPart alle Repair Cafés vanaf nu met 15 procent korting op alle producten. De korting geldt zowel voor reparateurs als voor bezoekers van de Repair Cafés.

Steentje bijdragen aan een leefbare toekomst

“Op die manier willen we repareren nog aantrekkelijker maken”, zegt FixPart-directeur Rens Rovers. Meer repareren is volgens hem noodzakelijk. “Wij willen ons steentje bijdragen om de wereld ook in de toekomst leefbaar te houden, met minder afval en meer groen. Daarom werken we samen met organisaties als Repair Café International, Natuur & Milieu en Trees for all.”

Repair Café International is blij met de samenwerking. “Uit onze data-analyses weten we dat de prijs van reserveonderdelen een drempel kan zijn om spullen te laten repareren. Een korting van 15 procent kan dan het verschil maken”, reageert directeur Martine Postma.

FixPart steunt ook Repair Café International met een donatie

Martine voegt toe: “Maar partnerschappen zoals met FixPart zijn ook voor onze stichting belangrijk. Ze laten zien dat er in het bedrijfsleven steeds meer aandacht komt voor duurzaamheid en milieu. Daarnaast steunt FixPart ons ook met een jaarlijkse donatie. Zonder zulke bijdragen zou Repair Café International haar werk niet kunnen doen.”

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top