De activiteiten van Stichting Repair Café worden financieel mede mogelijk gemaakt door:

Stichting DOEN

Stichting DOEN steunt ons vanuit haar programma Nieuwe Economie met een projectsubsidie voor het project RepairMonitor. Het  programma Nieuwe Economie steunt initiatieven om het bestaande economische systeem te veranderen waardoor er meer ruimte ontstaat voor duurzame en sociale ondernemers. DOEN is binnen dit programma onder meer op zoek naar mensen en organisaties die met nieuwe oplossingen of businessmodellen komen.

Adessium Foundation

Ook Adessium Foundation steunt ons met een financiële bijdrage bestemd voor het project RepairMonitor. Adessium streeft naar een wereld waarin mensen in harmonie leven met elkaar en hun omgeving.

 

VINCI Energies

Het internationale technologiebedrijf VINCI Energies steunt ons met een financiële bijdrage bestemd voor vertaling van het startpakket Repair Café in de klas. VINCI Energies richt op netwerken en integratie, optimalisatie van prestaties, energie-efficiency en data. Dat alles om de uitrol van nieuwe technologieën te versnellen en om twee belangrijke veranderingen te ondersteunen: de digitale transformatie en de energietransitie.