skip to Main Content

Na een gedwongen pauze van een halfjaar is de Repair Café-tentoonstelling ‘MOOI STUK! Ode aan de reparatie’ weer op reis. Tot en met 21 oktober zijn de stukken te zien in de bibliotheek van de TU Delft. Ze zijn onderdeel van een breder programma over circulaire economie en repareren in Nederland.

Bezoek de tentoonstelling ook online!

Wie de tentoonstelling in Delft wil bezoeken, moet door coronabeperkingen vooraf een plaats reserveren. Toch is de expositie vanaf nu voor iedereen toegankelijk: online! Met steun van VINCI Energies heeft Repair Café International de stukken laten filmen en deze video’s voorzien van ondertitels in het Engels, Frans, Duits en Spaans. Zo kan iedereen de tentoonstelling bekijken en zich laten inspireren door de analyses van de reparateurs.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de trailer:

Bijzondere ontdekkingsreis

MOOI STUK! gaat over het avontuur van repareren. Wat is er mis met een voorwerp, waardoor werkt het niet meer? Om dit te ontdekken gaat een reparateur op dezelfde manier te werk als een dokter: door te kijken, luisteren, voelen. Door vragen te stellen en dingen te proberen. De tentoonstelling neemt je mee op deze bijzondere ontdekkingsreis.

Bekijk de hele tentoonstelling hier.

Haal MOOI STUK! naar jouw bibliotheek

Wil jij de fysieke tentoonstelling naar jouw bibliotheek halen? Dat kan ook! Lees de informatiepagina en neem contact met ons op.

 

 

 

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Hello, I would like to subscribe for this webpage to
    take newest updates. So where can I do it? Please
    help out.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top