skip to Main Content

De zomer is alweer bijna voorbij, en een nieuw repareerseizoen gaat weer van start. Een mooi moment om jouw Repair Café aan te melden bij de RepairMonitor! 

Wat is de RepairMonitor?
De RepairMonitor is een internationale tool waarmee je data over reparaties van je eigen Repair Café kunt verzamelen. Zo krijg je inzicht in wat er in jouw Repair Café (letterlijk) op tafel komt, bijvoorbeeld met wat voor producten bezoekers langskomen, welke merken en welke problemen.

Daarnaast geeft de RepairMonitor inzicht in jullie specifieke resultaten, zoals het slagingspercentage van reparaties, wat de drukste repareerdagen en -maanden zijn en wat voor oplossingen er vaak worden bedacht binnen jouw Repair Café.

Van elkaar leren
Via de RepairMonitor kunnen reparateurs van verschillende Repair Cafés ook van elkaar leren: alle deelnemers kunnen de hele database doorzoeken, en gebruikmaken van elkaars reparatie-oplossingen. Heb jij een goede reparatietip, dan kun je deze in de monitor delen. Zo help je andere reparateurs op weg.

Top tien meest voorkomende producten in RepairMonitor 2018 met aantallen

Circulaire economie
Door mee te doen aan de RepairMonitor help je ook de repareerbeweging vooruit. Repair Café International analyseert de data van alle deelnemers en gebruikt die om te lobbyen bij productfabrikanten en bij de politiek. Wij zetten ons in voor robuustere en beter repareerbare spullen die passen in de circulaire economie.

Op dit moment worden te veel spullen onnodig weggegooid. Jouw reparatiedata hebben we hard nodig om hier verandering in te brengen.

Doe mee!
Meld jouw Repair Café nu aan voor de RepairMonitor! Dit is binnen een minuut gebeurd. We bieden een handleiding en diverse instructievideo’s aan om je op weg te helpen in de monitor.

Dit bericht heeft 2 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top