skip to Main Content

Pak je agenda erbij en noteer alvast zaterdag 17 oktober. Dan is het weer International Repair Day!

De afgelopen maanden is het moeilijk geweest om bij elkaar te komen en samen te repareren. Toch hebben we ons juist in deze tijd gerealiseerd hoe belangrijk repareren is. Daarom hebben we gekozen voor reparatie is essentieel als thema voor Repair Day 2020.

Op deze dag willen we de stem van de wereldwijde repareer-community versterken – lokale groepen vrijwilligers zoals Repair Cafés, onafhankelijke reparatiebedrijven en individuele reparateurs. En ontdekken waarom repareren ook voor jou essentieel is!

Meld jouw repareerbijeenkomst aan

Wil je weten hoe jij Repair Day 2020 kunt vieren? Lees meer op de website van de Open Repair Alliance. Hier kun je ook jouw repareerbijeenkomst aanmelden. Alle aangemelde evenementen zullen worden weergegeven op een speciale  wereldkaart van Repair Day 2020.

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Goedendag, we hebben oude laptops die het niet meer doen. Hebben jullie er iets aan voor onderdelen? Kunnen we de laptops ergens in Tiel brengen? Met vriendelijke groet, Elze van Gemert

    1. Dag Elze,
      Wat attent dat je denkt aan hergebruik van onderdelen. Leuk dat je daarbij aan Repair Café denkt! Je kunt het beste contact opnemen met het Repair Café in jouw omgeving om te vragen of ze de oude laptops kunnen gebruiken. Contactgegevens vind je op onze website. Vriendelijke groet, Repair Café International

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top