skip to Main Content

Op zondag 11 april is het weer repareren geblazen in De Pijp. Dan organiseert de Stichting Repair Café, samen met het Natuur- en Milieuteam De Pijp, het tweede van vier Repair Cafés. Van 12.00 tot 17.00 uur gaan we aan de slag in het Ostadetheater (Van Ostade- straat 233d).

In de foyer van het theater staan op 11 april allerhande vaklieden uit de buurt klaar: een elektricien, een fietsenmaker, een meubelmaker en een naaister helpen gratis bij vrijwel elke reparatie. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig.

Alles is welkom
Bezoekers van het Repair Café nemen van thuis kapotte spullen mee. Broodroosters, lampjes, föhns, wekkerradio’s, kleding, meubels, fietsen, speelgoed, servies… alles wat het niet meer doet, is welkom. En maakt kans op een geslaagde reparatie. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad.

Maar de bezoekers moeten ook zichzelf niet onderschatten, vindt Martine Postma van de Stichting Repair Café: “Het Repair Café haalt in iedereen de klusser boven. Wie weet vind je zelf de perfecte manier om je stoelpoot vast te zetten. Of die scheur in je plastic wasmand te dichten. Of je Chinese siervaas weer prachtig in elkaar te lijmen. In het Repair Café ontdek je je eigen reparatietalent. Dat is niet alleen nuttig, maar vooral ook erg leuk.”

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top