skip to Main Content

Er zijn weer veel mooie opnamen gemaakt bij de diverse Repair Cafés in het land. Deze week zond de NCRV een portret uit van vrijwilliger Wijnand Klaver uit Hilversum. En de lokale media maakten leuke sfeerimpressies in onder meer Hardenberg en Tilburg.

Een van de vrijwilligers die vaak meereizen met de Repair Bus van Stichting Repair Café, Wijnand Klaver, stond deze week in de spotlights. De NCRV maakte een portret van Wijnand, een man die al zijn hele leven repareert en het Repair Café dus een warm hart toedraagt. De reportage werd dinsdagavond uitgezonden in het programma Altijd Wat.

Sinaasappelpers
Een verslaggeefster van een tv-zender in het Overijsselse Ommen ging met haar kapotte sinaasappelpers naar Repair Café Vechtdal in Hardenberg. De bijeenkomst trok veel bezoekers. Bekijk de reportage op het kanaal van Ommen Leeft.

Boetes
Veilig ‘s avonds de straat op met werkende fietsverlichting. Dat vindt iedereen belangrijk, maar niet iedereen doet het. Repair Café 013 in Tilburg maakte het fietsers eind december wel heel makkelijk. Tijdens de fietslichtenactie konden fietsers gratis hun verlichting laten repareren. In drie uur tijd werden zestig fietsen van goede verlichting voorzien. Dat scheelt weer veel boetes! Bekijk het filmpje op YouTube.

Meer filmpjes
Het eerste Repair Café Zevenaar, op 12 december, was een groot succes! De Weekkrant.nl maakte een korte sfeerimpressie. Bekijk nog meer filmpjes over het Repair Café op ons eigen YouTube-kanaal: www.youtube.com/repaircafenederland.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top