skip to Main Content

Elektronicawebwinkel Conrad en Stichting Repair Café gaan met ingang van deze week een samenwerkingsverband aan. Passie voor techniek en de mogelijkheid om hier een betere wereld mee te maken, vormen de basis van dit partnerschap.

Repair Cafés in Nederland en België kunnen vanaf nu aanspraak maken op een speciale korting op vrijwel alle bestellingen via Conrad.nl en Conrad.be. Zo kunnen ze makkelijker aan gereedschap en onderdelen komen om kapotte voorwerpen te repareren. Iets waar de stichting blij mee is: “Veel mensen in onze achterban zijn gek op de producten van Conrad”, zegt directeur Martine Postma.

Kennisoverdracht
Conrad steunt Stichting Repair Café omdat wij geloven dat er veel minder producten kunnen worden weggegooid”, legt marketing manager Rick Huisken uit. “Dankzij de inzet en kennis van de vrijwilligers laten de Repair Cafés zien dat techniek en bewust omgaan met het milieu heel goed samengaan. Dat daarmee ook nog eens technische kennis wordt overgedragen aan een jongere generatie, is helemaal mooi meegenomen.”

Dit bericht heeft 2 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top