skip to Main Content

Naar het Repair Café van aanstaande zondag kun je ook je computer of laptop meenemen! Behalve een elektricien, een meubelmaker, een naaister en een fietsenmaker zijn op 18 april ook twee computerreparateurs aanwezig in Buurt- centrum De Havelaar in Amsterdam-West. Het Repair Café in De Havelaar (Douwes Dekkerstraat 2) is onderdeel van het buurtevenement Ezeltjesdag.

De computerklussers van Login PC waren ook aanwezig op het allereerste Repair Café, afgelopen herfst in het Amsterdamse stadsdeel Oud-West. Toen moesten de bezoekers nog een beetje wennen aan het concept. Buurtbewoners kwamen vooral met kleding en kleine huishoudelijke apparaten naar het Fijnhout Theater, waar de eerste editie van het Repair Café werd gehouden.

Rare geluiden
Bij de Repair Cafés die sindsdien zijn georganiseerd, in Amsterdam-Zuid, bleek wel degelijk ook belangstelling te zijn voor computerreparatie. Daarom zijn de reparateurs van het eerste uur er aanstaande zondag weer bij. Overigens zijn de Login PC’ers ook handig met printers en andere computer-gerelateerde apparaten die ineens gek doen, ratelende geluiden maken of andere mankementen vertonen. Dus neem ook die apparaten komende zondag mee naar het Repair Café en ga aan de slag!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top