skip to Main Content

Bekijk profiel

Profiel

Naam

Repair Café Schalkwijk

Adres

Lagedijk 5, 3998 KA Schalkwijk, Nederland

Informatie

Elke tweede zaterdag van de maand (behalve augustus) is het Repair Café geopend van 13.00 tot 16.00 uur aan de Lagedijk 5. Je kunt tot 15.30 uur spullen ter reparatie aanbieden. Je kunt zonder afspraak langskomen met je spullen. De bedoeling is dat je tijdens de reparatie aanwezig bent en zo mogelijk meekijkt en meehelpt.

Wij repareren naast allerlei huishoudelijke artikelen ook kleding en textiel. Denk bijvoorbeeld aan een blouse met lange mouwen die op de elleboog versleten zijn. Daarvan kunnen we een blouse met korte mouwen voor de zomer maken. Dat kunnen we ook met een broek  met lange pijpen. Zorg wel dat wat je aanbiedt schoon is.

Wat repareren we verder zoal? Je moet dan bijvoorbeeld denken aan stofzuigers, koffiezetapparaten en elektrisch gereedschap, maar ook kinderspeelgoed en kleine reparaties aan meubels. Ook als je een probleem hebt met je laptop of mobiele telefoon ben je van harte welkom.

We repareren geen fietsen, want we willen de plaatselijke fietsenmaker niet in de wielen rijden.

Het adres van het Repair Café is Lagedijk 5.

Reparatie is gratis, maar we maken wel enige kosten, zoals voor kleine onderdelen, gereedschap etc. en daarom is er een fooienpot waarin je een geheel vrijwillige bijdrage kunt doen.

 

Openingstijden

Elke tweede zaterdag van de maand (behalve augustus), telkens van 13.00 tot 16.00 uur aan de Lagedijk 5.

tot de zomervakantie van 2024:

13 april

11 mei

8 juni

13 juli

Contactpersoon

Peter Spruijt

Telefoonnummer

06-2017 3236

E-mail[email protected]
Back To Top