skip to Main Content

Bekijk profiel

Profiel

Naam

Repair Café Rotterdam-Oost

Adres

Kooikerweg 10, 3069 WP Rotterdam, Nederland

Informatie

Aanmelden geeft geen garantie dat u ook aan de beurt komt. Soms lopen de repairders vast op apparaten die door de fabrikant expres bijna niet te openen zijn. De repairders bepalen wat ze binnen die 2 uur kunnen doen. Reparatie is gratis, maar dat betekend dat u begrip moet hebben voor de beperkte tijd waarin ze u kunnen helpen. Hou rekening met hun en hou rekening met teleurstelling.

Wij kunnen altijd meer repairders gebruiken. Dus bel gerust en kom langs.

Deze Reparaties worden onder begeleiding uitgevoerd van technisch onderlegde wijkbewoners. U kunt ook voor software problemen komen en voor hulp bij  begrijpen hoe apparaten werken. Hardware problemen kunnen ook aangepakt worden. Maar als wij geen juiste gereedschappen hebben sturen wij u naar betaalbare mensen uit de wijk die beschikken over een werkruimte en apparatuur. U heeft bij deze 2 Repaircafe’s altijd met generalisten te maken. De specialisten werken vaak op afspraak. Hou daar rekening mee.

Openingstijden

1  Ambachtsplein 141 in Huis van de Wijk Elke woensdag van 13.30 tot 15.30 uur.  Specialist naaimachines kan maar max 2 naaimachines nakijken op 1 middag.

2. Lage Land. Elke maandag 14.00 uur tot 16 uur.  Duikertraat 29

Voor beide Repaircafes geldt dat ze maar beperkt apparaten kunnen repareren. Hou rekening mee dat u niet meer aan de beurt komt. Als u zonder aanmelding komt neemt u zelf dat risico.

Aanmelden verplicht. via [email protected] of  (0)6 1410 5654

 

Website

https://makersdoeners.nl/repaircafes-rotterdam-oost/

Facebook

https://www.facebook.com/repaircaferotterdam/

Twitter

http://twitter.com/MakersDoeners

Contactpersoon

Marjanne van Ginneken

Telefoonnummer

+31 (0)6 1410 5654

E-mail[email protected]
Back To Top