skip to Main Content

Voor de thuisblijvers en diegenen die vakantie vieren in eigen land zijn er nog volop mogelijkheden om een Repair Café te bezoeken. Veel Repair Cafés houden een zomerstop, maar niet allemaal. Een mooie gelegenheid om eens een kijkje te nemen bij een Repair Café in een andere provincie.

Het Repair Café in Delft ging dit voorjaar vol enthousiasme van start. En met succes, want de bijeenkomsten werden tot nu toe druk bezocht. Op 28 juli is er een ‘vakantieversie’ van het Repair Café. De openingstijden zijn iets ingekort. Bezoekers zijn welkom van 11 tot 13 uur in Hippolytusbuurt 14 in de Delftse binnenstad.

Rotterdam
Het immer drukke Repair Café Rotterdam Prins-Alexander gaat gewoon de hele zomer door met repareren. Bezoekers zijn iedere maandag (behalve maandag 6 augusutus!) van 13.30 tot 16.00 uur welkom in SBO Oosterflank in Rotterdam-Alexander.

Ook in Wageningen is deze zomer een Repair Café open: bij het Stadsatelier Ons Huis worden in de maand augustus twee bijeenkomsten gehouden: op vrijdag 3 en vrijdag 17 van 13.30 tot 16.00 uur. En Repair Café Mijdrecht blijft ook gewoon open: op donderdag 9 en 23 augustus van 14.00 tot 16.00 uur in de Buurtkamer.

Genoeg mogelijkheden
Tilburg is op 25 augustus geopend en ook in Zeewolde en Amsterdam Zuid-Oost kan eind augustus gerepareerd worden. Kijk hier voor alle gegevens en openingstijden.
Kortom: genoeg mogelijkheden om ergens in Nederland kennis te maken met het Repair Café!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top