skip to Main Content

Wat is de grootste uitdaging van deze tijd? Energie besparen natuurlijk! Daaraan draagt het Repair Café zijn steentje bij. Want hoe meer we repareren, hoe minder energie nodig is voor productie en vervoer van nieuwe spullen, en voor het verwerken van afgedankte producten. Daarom staat het Repair Café deze maand in de schijnwerpers bij de 10:10 Energy Challenge.

Themamaand
10:10 is een wereldwijd klimaatinitiatief om iedereen achter één idee te krijgen: bespaar zelf 10% op je energieverbruik en verlaag de CO2-uitstoot. 10:10 heeft april uitgeroepen tot themamaand ‘Remade Around the World’. Overal ter wereld worden reparatie-events georganiseerd. Hier kun je zien welke landen er allemaal meedoen.

Tips
Op de website van 1010global.org/nl kun je zien hoe je thuis, op je werk of op school energie kunt besparen. Verder kun je uitrekenen wat jouw klimaatvoetafdruk is. Ofwel: wat is jouw CO2-impact op het klimaat? Verder zijn er talloze tips om energie te besparen. De Stichting Repair Café geeft reparatietips op de site 1010global.org.

Kijk op de site en doe mee met de Energy Challenge. En blijf vooral het Repair Café bezoeken! Er zit er altijd wel een bij jou in de buurt!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top