skip to Main Content

Stichting Repair Café heeft er weer een partner bij: de ANWB. De toeristenbond gaat Repair Cafés in Nederland steunen met gereedschap en materiaal om fietsverlichting te repareren. Dat gebeurt in het kader van de ANWB Lichtbrigade. Deze jaarlijkse campagne wijst fietsers in de herfst, als het eerder donker wordt, op het belang van goede fietsverlichting. En biedt hun de mogelijkheid hun eigen fietslampen na te kijken, zodat ze straks goed zichtbaar zijn.

Veilige mobiliteit
“De ANWB gelooft in goede en veilige mobiliteit en maakt zich al sinds de oprichting in 1883 hard voor de belangen van fietsers”, vertelt Sanne van den Rotten van ANWB Betrokken, de afdeling die zich bezighoudt met vrijwilligerswerk. “Samen met Stichting Repair Café willen we laten zien dat het heel leuk en gemakkelijk is om je eigen fiets te repareren en in goede staat te houden. Daarom kunnen alle Repair Cafés die dat willen, zich deze herfst bij ons melden voor een toolkit vol gereedschap en materiaal om fietsverlichting te repareren.”

Stichting Repair Café nodigt alle Nederlandse Repair Cafés in haar netwerk uit om aan de Lichtbrigade mee te doen. Dat is heel eenvoudig: prik een datum voor jouw fietsverlichtingsactie, vul het deelnameformulier in, ontvang de toolkit en… repareren maar!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top