skip to Main Content

Nog steeds gaan veel fietsers zonder licht op pad. Levensgevaarlijk! Wil je als fietser ook in het donker worden gezien, dan is goede fietsverlichting onmisbaar. Daarom organiseert de ANWB, partner van Stichting Repair Café sinds 2016, elk jaar in oktober een fietsverlichtingsactie. Ook dit jaar kunnen de Repair Cafés weer meedoen!

Ben je Repair Café-organisator, plan dan in oktober een bijeenkomst waarin de reparatie van fietsverlichting centraal staat. De ANWB verstrekt promotiemateriaal om jouw bijeenkomst kracht bij te zetten. Met spuitkrijt en een sjabloon van de tag ‘Zet je licht aan’ breng je op fietspaden het belang van goede fietsverlichting onder de aandacht.

Succesvolle actie in 2018
In oktober 2018 kwamen zo’n 10.000 mensen in actie om op gevaarlijke punten ‘zet je licht aan’ te krijten. Daardoor is het aantal fietsers dat licht voert volgens de ANWB gestegen van 4 naar 6 op de 10.

Aanvragen spuitkrijt en sjabloon
Doet jouw Repair Café dit jaar ook weer mee aan de Fietsverlichtingsactie? Vraag dan nu jouw sjabloon en spuitkrijt aan!

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Ik wil graag op de hoogte blijven van de keren dat het Repair Cafe in Zaltbommel aanwezig is.

  Groet,
  Alice Kruisbeek

  1. Beste Alice,

   De openingstijden van Repair Café Zaltbommel (Bommelerwaard) kun je checken op onze website. Dat geldt ook voor alle andere Repair Cafés die tot ons netwerk behoren.

   Vriendelijke groet,
   Team Repair Café International

 2. Dit jaar gaat het nieuwe SAZ Repair Café Zuidplas dit organiseren samen met de lokale afdeling van de Fietsersbond. Samenwerking

  1. Goed idee om samen met de lokale afdeling van de Fietsersbond fietsers te helpen met hun verlichting. Dat is een tip voor andere Repair Cafés. Veel succes!

   Team Repair Café International

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top