skip to Main Content

Haarlem is een echte Repair Café-stad aan het worden! Er zijn binnenkort maar liefst drie locaties waar een Repair Café wordt georganiseerd. Het succesvolle Repair Café van de mensen van Transition Town Haarlem opent op 9 mei een tweede locatie in Haarlem-Oost. Ook in de Boerhaavewijk begint binnenkort een Repair Café.

Officiële opening
Voor het organiseren van een Repair Café in Haarlem-Oost wordt samengewerkt met welzijnsorganisatie DOCK. Deze organisatie stelt zich ten doel om buurtgenoten met elkaar in contact te brengen. Dat kan dus mooi op een Repair Café-bijeenkomst. Woensdag kunnen bezoekers tussen 19 en 21 uur met hun kapotte kleding, meubels en elektrische apparaten terecht bij het Vadercentrum Haarlem-Oost aan de Prinses Beatrixdreef 2.

Wethouder Rob van Doorn zal de officële opening verrichten. Transition Town Haarlem blijft daarnaast elke laatste woensdag van de maand een Repair Café houden in het speeltuingebouw aan het Brouwersplein.

Haarlem-Meetingz
Later deze maand, op 29 mei, gaat het Repair Café Haarlem-Meetingz! van start. Het plan is om vier keer per jaar een repareerbijeenkomst te organiseren in de Boerhaavewijk. Er wordt samengewerkt met woningcorporatie Elan Wonen en CK rijwielhandel. Adres Meetingz!: Ekamastraat 19, Haarlem.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top