skip to Main Content

Op de drempel naar 2020 mochten we het 2000ste Repair Café in ons netwerk verwelkomen. We feliciteren het team van Repair Café Utrecht-Rivierenwijk van harte!

De bijeenkomsten van dit nieuwe Repair Café vinden plaats in Wijkspeeltuin De Boog, gelegen in een parkje dat ook veel door volwassenen wordt bezocht. “Bezoekers kwamen met het idee in de binnenruimte van de speeltuin een Repair Café te beginnen”, vertelt speeltuinbeheerder en Repair Café-organisator Jan-Willem Gunnink.

Iedereen is welkom
Volgens Gunnink is de ruimte in de speeltuin een prima repareerlocatie. “En kinderen die komen spelen zien dan meteen dat je kapotte spullen niet direct hoeft weg te gooien, maar kunt repareren”, zegt hij. Maar het nieuwe Repair Café richt zich niet alleen op kinderen. Gunnink: “Iedereen is welkom!”

Begin januari werd de mijlpaal van 2000 Repair Cafés bereikt

Start je eigen Repair Café
Wil je ook een Repair Café beginnen? Ons handige startpakket helpt je op weg.

Dit bericht heeft 2 reacties

    1. Wanneer iemand of een paar personen het initiatief nemen. Is het voor jou misschien iets om in die wijk een Repair Café op te starten? Met ons startpakket, inclusief handboek, is dat beslist niet moeilijk. Je bestelt het startpakket eenvoudig via onze website, tegen een vrijwillige bijdrage.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top