skip to Main Content

De Europese week van de Afvalvermindering was op Repair Café-gebied een succes. Niet 12, maar uiteindelijk zelfs 13 lokale groepen hielden een Repair Café, met de bedoeling de afvalberg te verkleinen. Maar natuurlijk waren de Repair Cafés vooral ook weer heel gezellig. “Naast de hulp en de adviezen vond ik het leuk om gezellig te kletsen”, zei een bezoeker in Nijmegen.

Het Repair Café in Bilthoven trok meer dan tachtig bezoekers. “Zeven reparatiedeskundigen waren vier uur lang non-stop in de weer om de deelnemers te ondersteunen bij het repareren. Ondertussen waren de meegekomen kinderen aan het knutselen met recycle-materiaal”, schreven de organisatoren van Transition Town Utrechtse Heuvelrug op hun website.

De mensen van Repair Café Maastricht maakten een filmpje over hun tweede repareerbijeenkomst. Ook op de andere Repair Café-locaties waren de ervaringen weer heel positief.

Na de drukte in november doen veel Repair Cafés het in december wat rustiger aan. Maar in het nieuwe jaar gaat iedereen weer volop van start! Hou de website in de gaten voor locaties, data en tijden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top